AJÁNLÓ
 
12:19
2013. 01. 22.
Mindennek megvan az ideje: a tanulásnak, a karrierépítésnek, a családnak. Fontos azzal tisztában...
A bejegyzés folyatódik
 
12:19
2013. 01. 22.
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Balansz.info címen...
A bejegyzés folyatódik
 
12:19
2013. 01. 22.
A Tárki nemrégiben közzétett felmérése szerint a kismamák alig fele számíthat arra, hogy szülés...
A bejegyzés folyatódik
 
12:19
2013. 01. 22.
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom márciusi konferenciáján öt vállalat számolt...
A bejegyzés folyatódik
 
12:19
2013. 01. 22.
Folytatjuk a családbarát gyakorlatokat bemutató sorozatunkat. Ezen a héten az Arkon Zrt.-ről tudjuk...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bemutatkozunk

01. 22.
0 Komment
0 Reblog

Magazine illustration

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alapítója, Kopp Mária kutatásai szerint Magyarországon szinte minden családban eggyel kevesebb gyermek születik, mint amennyire a párok korábban vágytak. Meggyőződésünk, hogy a családi munkamegosztás, a karriertervezés és a családbarát foglalkoztatás jó gyakorlatainak megismertetésével hozzájárulhatunk mozgalmunk céljának megvalósulásához, a kívánt gyermekek megszületéséhez.

Szeretnénk nagyobb nyilvánossághoz juttatni mindazt a kutatómunkát, amely segíthet egyensúlyba hozni az otthoni és munkahelyi életünket, rendezni párkapcsolati, családi és munkahelyi konfliktusainkat, megkönnyíteni mindennapi stresszhelyzeteink kezelését. A Balanszon olvashatsz a legérdekesebb kutatási eredményekről, de jól használható tanácsokkal is szolgálunk hogy összehangolhasd magánéleti és karrierteveidet, a családi életedet, párkapcsolatodat munkahelyi kötelezettségeid teljesítésével.

Szerzőink a legkülönbözőbb szakmák művelői: vannak közöttük társadalomtudósok, a nők gyermekvállalás utáni újbóli munkába állását segítő szervezetek szakértői, karriertanácsadók, mentálhigiénés és HR-szakemberek, sikeres családbarát megoldásokat alkalmazó vállalkozások vezetői. Mindannyiuknak köszönjük az ügynek szentelt idejüket, munkájukat.

A szerkesztők

Balansz

blogavatar

Gyermek- és munkavállalás, párkapcsolat és karrier? Itt megtudhatod, mi az a családbarát munkahely, és miért jár jól mindenki, ha egyensúlyt teremt munkája és magánélete között.

Hirdetés

Facebook