A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Balansz.info címen honlapot indít, melynek célja, hogy kiváló szakemberek közreműködésével elősegítse a  magánélet és a munka 

összehangolását: mind a munkavállalók, mind pedig a munkáltatók számára.

 

A holnapi sajtótájékoztatón bemutatkoznak a 2013. évi díjazottak: 

- kisvállalati kategóriában a Pro Labora képviseletében Sembery Tünde, 

- közepes méretű vállalat kategóriában az Arkon Zrt. képviseletében  Dr. Krausz Miklós,  

- nagyvállalat kategóriában a Fundamenta Zrt. képviseletében Kazár Natália 

személyügyi vezető számol be a díj fogadtatásáról és az azzal járó előnyökről. 

A Három Királyfi, Három királylány Mozgalom 2014-ben ismét elindítja  a Családbarát Vállalat pályázatot. A 2013. évi nyertesek bemutatkozásával, jó példák ismertetésével ösztönözzük a vállalatokat, hogy vezessenek be minél több családbarát intézkedést, és tudatosabban támogassák a családok jó működését a munkáltatói oldalról is. Hiszen a kiegyensúlyozott családok biztosítják a munkavállaló lelki és fizikai egyensúlyát, és ez a vállalat gazdasági sikereiben is mérhető.

A hétvégéig a helyszínen (Magyarság Háza, 1014  Budapest, Szentháromság tér 6.) megtekinthető az "Anya egyensúlyoz", azaz a munkahelyén és itthon is dolgozik című gyerekrajz kiállítás is.

Balansz

blogavatar

Gyermek- és munkavállalás, párkapcsolat és karrier? Itt megtudhatod, mi az a családbarát munkahely, és miért jár jól mindenki, ha egyensúlyt teremt munkája és magánélete között.

Hirdetés

Facebook

Legfrissebb bejegyzések